Historia Ime

Switch to desktop

Plazhi i Pasqyres

Rate this item
(0 votes)

Plazhi i Pasqyrës ndodhet midis Sarandës dhe Ksamilit, dhe është një pamje e rrallë edhe për ata që e frekuentojnë rivieren rregullisht. Pranë tij ndodhet edhe plazhi "Pulëbardha" një tjetër mrekulli e rrallë. (Peshkupauje.com)

Last modified on Friday, 10 August 2012 17:01

Leave a comment

Sigurohuni që të plotësoni të gjithë fushat e shënuara me (*)

Copyright: Historiaime.com, 2012

Top Desktop version